Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassages op kantoor zorgen voor gezonder en beter gemotiveerd personeel. Houd uw werknemers en daarmee uw bedrijf gezond.

Onze diensten

Werkdruk, deadlines, hoge productiecijfers en vergaande efficiency met veel werkuren achter de computer eisen in de tegenwoordige tijd hun tol in het bedrijfsleven. Ze leiden tot stressklachten, RSI/CANS en andere lichamelijke en psychische problemen.

Referenties

img

Al vele jaren neemt Ben de Graaf een groot aantal medewerkers van onze verschillende locaties / vestigingen op een prettige manier 'onder handen'. Met name voor medewerkers die langdurig in dezelfde houding zitten of staan is zo'n massage een ontspannende en gezonde werkonderbreking, waarna ze weer dubbel fit aan de slag kunnen. Het werkt stressverlagend en het lijkt tegenstrijdig, maar juist in drukke, hectische periodes is een kwartiertje stoelmassage een uitstekende manier om even het werk te onderbreken. Regelmatige behandeling kan zelfs helpen kort ziekteverzuim te verminderen. Op het bestuursbureau/dienstencentrum hebben we het uitgeprobeerd en de reacties waren zeer positief. Een groot aantal collega's van de Pop Dijkemaweg, Verlengde Visserstraat, Hora Siccemasingel, en de Euroborg hebben inmiddels ook kennisgemaakt met de stoelmassage en zij waren eveneens bijzonder enthousiast. Het enige wat Ben nodig heeft, is een (kleine) ruimte waar de massagebehandeling kan plaatsvinden. De behandeling duurt ca. 15 minuten en kan dus ook prima in een lunch- of koffiepauze gepland worden. Wilt u uw medewerkers eens laten kennismaken met de stoelmassage? Ik kan het u van harte aanbevelen.

Gerrie Zeedijk - ARBO consulent, dienst P&O Noorderpoort