Heb je een familielid, vriend, vriendin, collega of zakenrelatie die je eens lekker wilt laten ontspannen en een opvallend cadeau wilt geven? Doe een Massagebon cadeau! Effectief, origineel én leuk!

Met een massage geef je eigenlijk een soort mini-vakantie. De behandeling duurt 15 of 20 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. Vermoeidheid, spanning of stress verdwijnen als sneeuw voor de zon en degene die de massage krijgt, voelt zich na afloop als herboren. Het is een heerlijke totaalbeleving voor alle zintuigen.

Maak met de Massagebon een onuitwisbare indruk op je partner, vrienden, collega’s of zakenrelaties. Je geeft een kado dat nog lang bij blijft. Bestel een Massagebon en ontvang een gratis e-boek met uitleg over type massages en praktische tips. Een massage van 20 minuten in onze praktijk kost 25 euro.

Ook zeer geschikt voor bedrijven!

Zakelijke klanten kunnen de Massagebon ook gebruiken voor een stoelmassage op het werk (vanaf 6 deelnemers). Dit houdt medewerkers gezond en gemotiveerd. Een zakenrelatie of eigen personeel verrassen met een Massagebon is een origineel en gezond kado. Ideaal voor feestdagen, een verjaardag, jubileum of promotie van een dienst of product. Bijvoorbeeld tijdens een beurs, een personeelsdag of kick-off meeting. Een ervaring die de loyaliteit van klanten of medewerkers vergroot. Het zorgt zeker voor een leuk gesprek bij de koffieautomaat of op verjaardagen.

Neem contact op over een voor u passende aanbieding.

Heb je een Massagebon cadeau gekregen?

De Massagebon is een jaar geldig. Maak bij mij een afspraak en neem je Massagebon of e-ticket mee. Blijft er een waarde over dan kun je die gewoon een volgende keer besteden.