kinesio-banner

Hoe werkt het, Kinesio Taping?

In tegenstelling tot gewone sporttape-methodes wordt de beweging van het aangedane gewricht niet beperkt, maar juist ondersteund. Kinesio Tape verbetert de spierfunctie en activeert de lymfebanen. Er vindt drukreductie en een versnelde afvoer van afvalstoffen plaats en daarmee vermindering van zwellingen. Het bewegingsgevoel van het gewricht verbetert, waardoor efficiƫnter getraind kan worden.

Minder pijn en sneller herstel

Kinesio Taping is een nieuwe behandelmethode voor uiteenlopende klachten. De methode wordt al jaren in de Verenigde Staten, Duitsland en Japan met succes toegepast. De Kinesio Tape is een speciale antiallergische tape met dezelfde rekkracht als de menselijke huid. Na aanbrengen van de tape wordt de opperhuid opgetild, waardoor het aangedane gebied beter wordt doorbloed en de druk verlaagd. Daardoor vermindert de pijn. De tape kan meerdere dagen gedragen worden. De therapie vindt dus 24 uur per dag plaats.

Toepassingsgebieden zijn o.a.:
artrose, hoofdpijn, carpaal tunnel syndroom, impingement, spasmes, schouderklachten, revalidatie ondersteuning na knieoperaties en a-specifieke rugpijn.

Kinesio Taping is samen met een goed afgestemd bewegingsprogramma een uitstekende manier van revalideren.

Heeft u vragen of wilt u zich laten behandelen? Neem dan contact met ons op.

Bestel Massagebon

Geef een massage van mij cadeau!

Massagebon

Mijn Adres

Ben de Graaf
Goudlaan 117
9743 CC Groningen
Mobiel: 06-40718237

Neem contact op
Route

LinkedIn Facebook Twitter

Mijn Bedrijfsvideo

bedrijfsvideo