Stoelmassage is een ontspannende massage op een ergonomische stoel. Doordat u op de speciaal ontworpen stoel zit, kunt u zich maximaal ontspannen en is de acupressuurbehandeling zeer effectief. Wij masseren uw lichaam en herstellen daarmee de balans in uw lichaam. U voelt zich beter, zowel fysiek, psychisch als emotioneel. Uw stress neemt af, u krijgt meer plezier in wat u doet, uw productiviteit stijgt, spanningshoofdpijn vermindert en de circulatie en flexibiliteit van spieren en gewrichten verbeteren.

Klachten door zittend werk

Stoelmassage is vooral heilzaam voor mensen die veel zittend werk verrichten en daardoor pijn in nek, rug en schouders krijgen. De massage is ook uiterst effectief voor computergebruikers die het slachtoffer worden van RSI (Repetitive Strain Injuries) of het Carpale Tunnelsyndroom. Deze aandoeningen treffen vooral polsen, ellebogen, handen en schouders. Een slechte werkhouding en steeds terugkerende bewegingen zijn meestal de oorzaak.

Gebaseerd op traditionele technieken

De techniek van de stoelmassage is ontwikkeld in de Verenigde Staten in 1982 en is gebaseerd op de traditionele kunst van de acupressuur: het stimuleren van bepaalde punten door druk van duimen, handpalmen, elleboog enz. De volgorde van de te behandelen punten op het lichaam, de KaTa, zijn perfect op elkaar afgestemd.

Lengte van een stoelmassage

De duur van een stoelmassage hangt af van de behandeling die gekozen wordt. Voor bedrijven is een stoelmassage van 15 tot 20 minuten per werknemer de meest gangbare en efficiënte, omdat het accent op ontspanning en revitalisatie ligt. Bij speciale gelegenheden is het altijd mogelijk om een massage samen te stellen op maat en naar wens van het bedrijf.

Voor stoelmassages in de privépraktijk wordt een minimum van 30 minuten uitgetrokken, omdat we deze nog meer afstemmen op uw persoonlijke situatie.

Wilt u meer weten of een afspraak voor een stoelmassage maken? Bel 06 40718237 of mail naar .